Breaking News:

Klubski večer

ob petkih od 21:00 naprej


Knjižnica je odprta

ob sredah 18:00 - 20:00


Tečaj slovenščine 2017/18

začetniški: ob ponedeljkih 18:00-19:30 h nadaljevalni: ob ponedeljkih 19:30-21:00 h


Vaje klubskega zbora

ob sredah 19:30 - 22:00


KSŠŠD » Program » 

★Update★

 

Spoštovani,

Kot prve bi se Vam radi opralvičili, da se v zadnjih mesecih niso širile informacije o delovanju Kluba po elektronski poti. Problem ima tehnično ozadje, nam pa na žalost še ni uspelo tega popolnoma popraviti. Poleti bomo spremenili naš sistem in upamo, da bo s spremembo spet možno redno razposlanje informacij.

Kmalu bo veljavna nova evropska uredba o varovanju podatkov »GDPR« (General Data Protection Regulation). Tudi mi, Klub slovenskih študentk in študentov na Dunaju, moramo dokazati, da so nam sprejemniki naših novic po elektronski pošti dali njihove naslove sami in nam s tem dovoljili, da jih informiramo o delovanju Kluba. Če nočete več sprejeti poročil Vas prosimo, da se odjavite od naše okrožnice s pritiskom na link spodaj v mailu ali nam odgovorite na ta mail. Skrbeli bomo naprej za varno shranjene vaših osebnih podatkov.

Če pa hočete biti vedno na najnovejšem stanju delovanja Kluba, nas lahko všečkate na Opens external link in new windowfacebooku in s tem redno dobivljate obvestila o trenutno aktualnih prireditvah.

Zahvaljujemo se Vam za Vaše zaupanje in se veselimo Vašega naslednjega obiska.


© 2008-2021 KSŠŠD - Klub slovenskih študentk in študentov na Dunaju, Mondscheingasse 11, 1070 Wien/Dunaj